Bloesemremedie

Bloesemremedie helpen bij het leren luisteren naar de signalen van het lichaam. De signalen kunnen zich niet alleen uitten in (hoofd) pijn en andere klachten maar ook in allergische reacties. De bloesemremedie’s helpen daarbij niet alleen om naar de uiterlijke signalen te luisteren maar kunnen ook ondersteunend zijn bij innerlijke klachten zoals depressie, overgangsklachten en / of andere klachten.

Door het gebruik van de bloesemremedies wordt het gemakkelijker om contact te maken met de blokkade die het lichaam aangeeft. Hierdoor zal er meer bewustwording zijn zijn van de herhaling van patronen in het leven. Door bewust te worden van deze patronen of blokkades kan je het lichaam helpen om de blokkade op te lossen.

Wat zijn bloesem remedies?

Bloesems remedie worden van wilde of biologisch geteelde bloemen bomen en planten gemaakt. De remedies worden ook met edelstenen en energieplaatsen gemaakt.

De tincturen zijn hierdoordoor ook goed te gebruiken ter ondersteuning bij een consult.

Bloesemtherapie prijs
30ml€15,-

klik op afspraak voor meer informatie of een tinctuur te bestellen.

Bloesemremedie van viyana

Bloesemremedie Gebruik:

Het gebruik van de tincturen kan met begleiding worden ingenomen. De inname van het aantal druppels zal niet voor iedere persoon gelijk zijn.

De bloesemremedie wordt ingevoeld en afgestemd voor het proces waar de persoon zich in bevindt. De bloesemremedie therapie is geen vervanging voor reguliere hulp, maar ze werken op emotioneel en spiritueel gebied.

Wil je weten of bloesem tinctuur jou kan helpen bij een bepaalde klacht? Klik dan rechts voor het maken van een afspraak of voor vragen of bloesemtherapie voor jou wat kan betekenen.

Wij zijn ook bereikbaar via e-mailadres : edelsteentherapie@live.nl of telefoonnummer 06-81465629

.