Chakra kristallegging

Tijdens een chakra kristallegging is het heel mooi om met edelstenen te werken op de chakra’s.
De chakra’s zijn energiebanen die draaien waarin energie in en uit gaat
.

Werken met edelstenen op de chakra’s is een heel bijzondere healing mogelijk. De edelstenen worden speciaal voor ieder persoon ingevoeld en zijn voor niemand gelijk.

De edelstenen die nodig zijn, vertellen veel over het innerlijk van de persoon, de ontwikkelings mogelijkheden, de fase waar hij of zij zit. Daardoor kunnen blokkade’s ontladen worden, waarna heling, rust en innerlijk harmonie zal worden ervaren.

Effecten van een kristallegging

De eerste tijd na een kristallegging zal je meer ontspannen en in balans zijn. Daardoor kunnen lichamelijke klachten verminderen – verdwijnen. Het zal gemakkelijker zijn om naar de signalen van lichaam – ziel te luisteren. De stem van het hart wordt meer gevolgd als de chakra’s zich openen. Er zal minder twijfel zijn tussen voelen en denken. De persoonlijke kwaliteiten zullen zich verdiepen en naar voren komen. Relatie en oude patronen worden opgelost.


Chakra kirstallegging met geactiveerde edelstenen
Wil je een consult boeken of heb je vragen? Laat het ons gerust weten :
Chakra kristallegging Consult 45 minuten55,-
Chakra kristallegging
Consult 30 minuten
37,50

Wil je meer weten of ter ondersteuning advies?

Bloesemtinctuur wordt speciaal afgestemd voor ieder uniek persoon. Kijk dan bij bloesemtinctuur voor meer informatie:
Innerlijk rust en bewustwording door coaching consult? Neem dan contact op voor meer informatie.
Wil je een speciaal afgestemde zuiverende aura spray of voor je huis?

2 gedachten over “Chakra kristallegging”

  1. De chakra kristallegging heeft mij door een blokkade heen geholpen waar ik eerder niet bij kwam. Ik ben erg blij met de ervaring en ben zoveel meer in balans! Een bijzondere ervaring!

  2. Sharda heeft een hele fijne energie en ik voelde mij gelijk geheel op mijn gemak bij haar. Tijdens de kristallegging ging ik op “reis” en kwam er een thema naar boven met een boodschap. Tevens heb ik een mooie edelsteen aangeschaft ter ondersteuning van mijn proces. Ik vond het een hele fijne vervaring en sindsdien voel ik mij verrassend goed en komt er veel als vanzelf naar mij toe!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.