multi wave oscillator Viyana

Multi wave oscillator actie dag

De multi wave oscillator is een uitvinding van Nicolai tesla en George Lakhovsky. Dit is een bijzondere uitvinding waarmee alle cellen in het lichaam worden hersteld doordat ze alle in de juiste frequentie komen door de mwo.

Klachten verdwijnen doordat blokkades fysiek en energetische worden hersteld.

Wat doet een Multiwave Oscillator ?

De werking van de Harmonizer is gebaseerd op bio-resonantie waarbij de eigen frequenties van het lichaam, organen, weefsels en cellen worden gestimuleerd.
Het principe berust op de z.g. Multi-Wave-Oscillator. De Harmonizer is echter een uitgebreidere versie doordat het naast elektrisch veld ook magnetisch veld kan opwekken met een breed spectrum aan frequenties.Cellen, weefsels en organen worden onder invloed van deze velden geharmoniseerd en geactiveerd in hun juiste werking. Hierdoor verdwijnen onbalans, blokkades, interne ‘ruzies’ en wordt de onderlinge samenwerking in het lichaam hersteld, waardoor allerlei aandoeningen en kwalen oplossen.

Dit is een bijzondere ervaring die je niet wilt missen. Op deze dag is een probeer sessie van 15 minuten voor 12,50 ipv 25,-.

Er zijn een aantal plekken beschikbaar op deze dag dus het advies is om een afspraak te boeken wanneer je hierbij wilt zijn.

Datum

jun 08 2022
Expired!

Tijd

All Day

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Cart
  • No products in the cart.