top of page
7D38173D-E765-4237-A488-5A0652095B13.jpeg

VERBIND MET DE NATUUR VAN DE MENS

Viyana is voortgekomen uit liefde voor edelstenen, kruiden mens en dier en vooral de kracht vanuit de natuur.  Verbinding is onze kracht en daarmee willen wij de mensen helpen op hun reis door het leven, waardoor ze een stukje mooier en blijer worden, vanuit hun zelfherstellend vermogen: bewustzijn. Waar ligt jou kracht? Wie ben jij? En wat zou jij het liefste willen? 

Hierdoor is de bewustzijn-praktijk ontstaan en zien wij veel bijzondere dingen gebeuren waardoor de kracht van viyana is gegroeid.

Zo wordt er gewerkt met een hoog frequentie apparaat : de multiwave oscillator - een uitvinding van Nicolai tesla en George lakhosvy - door middel van hoogfrequentie wordt daarmee het zelfherstellend vermogen fysiek en energetische aangeraakt, waardoor klachten kunnen verdwijnen.

Of met een levend en droog bloed analyse kan er gekeken worden met een druppel levend bloed naar de kwaliteit van de bloedcellen en het immuumsysteem. Hierdoor kunnen vele klachten geholpen worden, en het mooiste daarvan is dat jij het zelf gaat doen!

Ook de bijzondere werking van edelstenen en kruiden helpen mensen om meer in hun kracht te komen en zich sterker te voelen in deze wereld. Hierdoor wordt de aarde ook  bewuster en krachtiger.

Het bewust zijn en dragen van edelstenen zorgt ervoor dat de wereld een stukje liefdevoller wordt, en heeft ook zijn uitwerking op andere mensen met wie je in contact komt.

Bij viyana zijn wij altijd bezig met ontwikkelen en groei, op zoek naar de volgende stap. Heb je vragen of ben je op zoek naar iets? Laat het ons weten via: edelsteentherapie@live.nl, en dan kunnen wij kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Hopelijk tot ziens in mijn praktijk!

Liefs sharda

bottom of page