top of page
  • Foto van schrijverViyana

Hoe kan je de frequentie hoog voor meer energie...
In de laatste maand van het jaar is het vaak moeilijker om je energie vast en hoog te houden. Alles kost meer energie, je komt minder buiten en de dagen zijn korter en er is minder zonlicht. Het lichaam heeft vitamine d vanuit het zonlicht nodig om op te laden. Het energetische en fysieke lichaam kan opgeladen worden door de frequentie hoog te houden in jezelf. Dit kan met bijvoorbeeld meditatie of een multiwave behandeling. Hierdoor zorg je ervoor dat je fysieke cellen in hoge frequentie afgestemd worden waardoor je lichaam ook opgeladen wordt en vermoeiheid omgezet wordt in energie. De hoge frequentie lost niet alleen vermoeidheidsklachten op maar zorgt ook voor herstel van andere klachten.


Edelstenen dragen ook een hoge frequentie vanuit de aarde. Door edelstenen te dragen of in je huis te plaatsen zal je merken dat de energie weer gaat stromen en je dichter bij jezelf kan blijven. Edelstenen zijn voor vele hoog sensitieve mensen van belang en zij helpen daar waar nodig is. Ze helpen zelf sin drukke ruimtes om jou aura te beschermen en helpen mee dat er geen negatieve energie bij jou blijft " plakken" .


Ook een chakra kristallegging kan de frequentie hoog houden voor jou lichaam. De ervaring van een chakra kristallegging is vaak dat je je lichter en meer geaard voelt, het voelt door de edelstenen veilig en vertrouwd, waardoor oude karma patronen van voorgaande levens makkelijker kunnen oplossen. In de meeste gevallen kan de hoge frequentie aanhouden van een paar dagen tot enkele weken.


Wil je meer weten? Dan kan je klikken op onderstaande link voor meer informatie :


https://www.viyana.nl/book-online16 weergaven0 opmerkingen