top of page
  • Foto van schrijverViyana

Remedies vanuit de natuur voor ons....

Bijgewerkt op: 19 mrt.

De natuur bevat vele voordelen om het lichaam (#gezond) te houden. Er is voor ieder kwaaltje wel een natuurlijke remedie te vinden...
Het zelfherstellend vermogen van het lichaam is uniek en krachtig. Wij als mens zijn dat bijna vergeten wat er allemaal mogelijk is vanuit ons natuurlijk bewustzijn. De aarde en de natuur is voor het lichaam vanuit het (#bewustzijn) eenheidsbewustzijn en biedt vele remedies.


“Het zelfherstellend vermogen van het lichaam is uniek en (#krachtig).”

Misschien ben je "vergeten" wat de kruiden en bloemen voor geneeskrachtige stoffen in zich laten groeien, die vanuit de aarde worden gecreëerd. Of heeft. het bewustzijn zich er onbewust voor afgesloten; alles heeft een functie in de natuur, niet alleen de bomen, bloemen, insecten, maar ook de mensen.


Onkruid vergaat niet zeggen ze...en dat klopt, wat geleerd is dat onkruid is en weg moet blijken medicinale planten te zijn, zoals sint janskruid of brandnetels, zelfs dovenetel en zo zijn er nog veel meer waarvan je denkt dat het weg moet. De goudsbloem en paardenbloemwortel, beide zijn bloemen die er prachtig uitzien maar ook eetbaar zijn en ze bevatten hoge voedingswaarde die het lichaam helpen te zuiveren zoals ontstekingen helpen oplossen en de lever te reinigen. Erg handig bij ziektes en huidproblemen! Niet alleen bloemen en wortels zijn waardevol maar ook brandnetels en bomen. Het bijzondere van de natuur is dat ze niet alleen fysiek werken maar ook energetische. Ze staan namelijk in verbinding met de aarde maar ook met het universum. En hoe zuiverder de plant, hoe zuiverder de kracht om het lichaam te ondersteunen.

Kijk maar eens goed in de tuin wat er allemaal groeit en wat het voor jou kan betekenen.


Bij viyana zijn er tal van kruiden waarmee thee wordt gemaakt en ook onze natuur zalven en tincturen. Alles kan ook op verzoek daarvoor kan je een bericht sturen of telefonische contact opnemen met een gratis advies en/of vraag naar : edelsteentherapie@live.nl of 06-81465629.


Liefs sharda