Events

Op 1 september 2021 om 10.00 uur tot 12.00 uur staat viyana bij de eigen wij met edelstenen en kan er een korte reading – invoelend advies worden gegeven wat een edelsteen voor jou kan betekenen.

Chakra Meditatie

Uitzuiveren van oude patronen en loslaten wat niet meer dient.
Kom je niet los van oude patronen en houdt je vast aan oude geloofsovertuigingen? Dan is het nu mogelijk om te Beginnen met de bewustwording en het zuiveren van jou chakra’s met een afgestemde energetische meditatie; VOL=VOL.


Datum : 30 augustus
Tijd : 10.00 – 11.00
Kosten zijn 7,50
Locatie : Viyana in Zoetermeer
Aanmelden of informatie Chakra meditatie

Na aanmelding ontvang je een email met de informatie.

Tip ter ondersteuning voor de meditatie van het uitzuiveren van de chakra’s kan je 3 dagen voor de meditatie beginnen met:

Bloesemtinctuur
– fluoriet edelsteenhanger
-speciaal afgestemde Magische thee mix


Volle maan ceremonie – transmissie

Elke maand is er een volle maan. De maan staat symbool voor de vrouwelijke energie en is verbonden met water.

Augustus

22 augustus staat de volle maan in het sterrenbeeld teken waterman.
Watermannen zijn vaak chaotische en zijn creatief. Dat heeft zijn uitwerking in deze maand. Er is op dit moment veel chaos en verwarring in de wereld.

Op 22 augustus geef ik een gratis transmissie om het lichtveld op de aarde te versterken en daarmee moeder aarde te helpen om de zwaarte te transformeren in het lichtveld. Na aanmelding ontvang je een email met tips om af te stemmen op het krachtveld.

Iedereen is welkom om mee te doen met de transmissie. Wil je meedoen met de gratis transmissie op 22 augustus 13.00 tot 13.15? Meldt je dan aan via onderstaande formulier.


24 JULI

Deze maand is het graan maan en draait het om de eerste oogst : wat je zaait zal je oogsten ;). Wees je bewust van jou gedachte en plant ieder zaadje bewust met de verbinding van jou hart, aarde en het universum. .

Met de volle maan ceremonie wordt licht en liefde van de vrouwelijke energie en de leeuwinnen kracht aangewakkerd en daarmee ook het collectieve bewustzijn van de vrouw. Na afloop voel je je meer verbonden met jou “leeuwinnen ” kracht en daarmee verdwijnt angst en onzekerheid.

De transmissie zal op afstand gegeven worden op 24 Juli 2021 om 21.45 tot 22.00.

Mannen en vrouwen zijn welkom

Wil je meedoen met de volle maan ceremonie? Meldt je dan nu aan via onderstaande formulier in onder vermelding transmissie

chakra