groene fluoriet hanger

12,95

Fluoriet edelsteenhanger brengt balans in gevoel en daadkracht.

5 op voorraad

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Groene fluoriet hanger is een mooie groen doorzichtige edelsteen. De kleur varieert van groen tot paars.  Fluoriet heeft zijn naam te danken aan het verschijnsel fluorescentie. Men ontdekte dit bij het bewerken dat fluoriet oplicht in het donker als het eerder in het daglicht heeft gelegen. 

Fluoriet is een edelsteen die de concentratie bevordert, zo helpt ze bij het studeren om de verbanden te zien en beter te concentreren. De edelsteen helpt om de linker en rechter hersenhelften met elkaar te laten samenwerken, hierdoor wordt het helder in het hoofd en zal de concentratie beter zijn. En brengt ook het gevoel en daadkracht in balans.

Groene fluoriet heeft een zachte werking maar helpt toch om bij de kern te komen van een blokkade. Het is een edelsteen die beschermt in drukke tijden of als er angsten aanwezig zijn.

De edelsteen helpt niet alleen in drukke periodes maar zorgt er ook voor dat je weer in balans komt met lichaam en geest.

Met de hulp van fluoriet verdwijnt het denken waardoor de verbinding met je hart als vanzelf gaat en het contact met je lichaam in verbinding voelt. Daardoor kunnen klachten verdwijnen en wordt het makkelijk om dichtbij jezelf te blijven. Helpt om contact te maken met wie jij werkelijk bent.

De edelsteen zorgt ervoor dat verwarring en wazig gevoel in het hoofd verdwijnt. Daardoor krijg je weer helder inzicht en is het makkelijker te overzien.

 

Fysiek fluoriet werking

De Fluoriet hanger herstelt DNA schade, verlicht bij verkoudheid, griep, virussen, artritis en reuma, luchtwegen, hoesten, keelpijn, longontsteking astma. allergieën zoals stof en huismijt. Verbetert de concentratie, het geheugen en verwerking van informatie.

Wil je meer weten of kort invoelend advies bij een edelsteen? Laat het ons weten je kan contact opnemen via : edelsteentherapie@live.nl of 06-81465629.

 

Andere suggesties…