Amethist hanger

9,95

Amethist is heilzaam bij (hoofd) pijn – cluster hoofdpijn – fibromyalgie – reuma – wiplash – – migraine – stress. bevordert spirituele groei. Opent het derde oog.

Beschrijving

Amethist hanger is een mooi paarse edelsteen in donker en lichte kleren. De edelsteen heeft een bijzondere werking bij klachten zoals pijn. Bij het vele denken en andere pijnklachten zoals fibromiyalgie klachten Рreuma Р(cluster) hoofdpijn in het lichaam kan amethist ontspanning geven. Daarom kan, bij slaapproblemen, amethist een goede edelsteen zijn om rust te brengen waardoor fijn slapen mogelijk is.  Amethist zorgt ervoor dat je beter kan ontspannen en je meer in je gevoel komt in plaats van je gedachtes blijft hangen. Depressies en stress verzachten en worden verlicht.

Amethist is niet alleen goed voor het fysieke maar de edelsteen helpt vooral om verbinding te maken met spiritualiteit doordat hij verbonden is met de kruin chakra. Ook is amethist de edelsteen waarmee je makkelijker contact kan maken met je derde oog en daardoor je spirituele gaves opent. De gedachtes worden rustiger en er zal meer contact met het voelen en het hart zijn.

Wil je meer weten of invoelen advies? Dan zijn wij te bereiken op telefoonnummer 06-81465629 of emailadres : edelsteentherapie@live.nl.