Labradoriet hanger

11,25

Labradoriet helpt om dichterbij jezelf te blijven. Een goede aura beschermer tegen invloeden van buitenaf. Helpt bij overprikkeling.

Beschrijving

Labradoriet beschermd tegen invloeden van buitenaf. De edelsteen helpt om dichter bij jezelf te blijven en daardoor heb je minder last van bepaalde prikkels in de omgeving. Labradoriet zorgt ervoor om in eigen kracht te komen, daarmee wordt onzekerheid omgezet in zelfvertrouwen en wordt het natuurlijker om grenzen aan te geven en vergroot het bewustzijn.

Het is een helpende edelsteen voor hoog sensitieve mensen die het lastig vinden om dicht bij hunzelf te blijven. Labradoriet is ook geschikt voor kinderen die veel last hebben van invloeden van buitenaf. Daarmee ook de energie die ze in zich opnemen van anderen zoals bijvoorbeeld na een drukke schooldag of andere gelegenheden wanneer kinderen vermoeiend en overprikkeld van raken. Hiermee is labradorite ook een krachtige aura beschermer en zorgt ervoor dat negatieve energie geen kans meer krijgt,

Fysiek

Werkt bloeddruk verlagend. Reinigt darmen, lever, houdt elektromagnetische straling tegen. Helpt ook bij verslavingen zoals alcohol en drugs. Helpt ook bij ademhalingsproblemen en pijn zoals reuma en gewichtpijnen.