Himalaya zoutlamp

29,99

De zoutlamp zuivert de lucht en helpt bij verkoudheidsklachten, benauwdheid klachten, vervuilde lucht en negatieve energieen.  Doordat de luchtvochtigheid wordt gereguleerd werkt je immuunsysteem beter.

Beschrijving

De himalaya zoutlamp van viyana is gemaakt van een zuiver brok zout uit de himalaya gebergte. Een himalaya zoutlamp zuivert de lucht van vuildeeltjes en electro magnetische straling door middel van ionisatie. De zout lamp zuivert de lucht en helpt bij verkoudheidsklachten, benauwdheid klachten, vervuilde lucht en negatieve energieen.  Doordat de luchtvochtigheid wordt gereguleerd werkt je imuunsysteem beter. De zoutlamp helpt ook om beter te kunnen slapen.

De himalaya zoutlamp werkt niet alleen in fysieke vorm maar ook spiritueel is hij verbonden met de tweede chakra. Ze helpt bij het verwerken van basis emotie’s en heelt de tranen van verdriet waardoor je je weer kan uitten en blij kan voelen. De zoutlamp zuivert de ruimte niet alleen maar  ook de aura. Ze zorgt ervoor dat negatieve energie wordt gezuiverd.

Deze zoutlampen zijn ieder uniek in vorm en wegen tussen de 2 a 3 kg. De zoutlampen van viyana worden compleet geleverd. Dat wil zeggen : fitting, snoer met schakelaar en lampje (15 Watt). Wij kunnen geen garantie geven op het gratis gloeilampje . Mocht het lampje kapot gaan of op raken dan is dit lampje (peertje) gemakkelijk zelf te vervangen. Onze zoutlampen staan op een mooie houten voet.

Andere suggesties…