Gember thee

4,95

Gember is een natuurlijk antibioticum en werkt goed bij ontstekingen. Gedroogde gemberthee heeft de werking om weerstand verhogend te zijn en is een goede hulp  bij infecties, verkoudheid en griep.

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Gember thee wordt al eeuwenlang gebruikt in de ayurvedische geneeswijze als hulpmiddel voor vele klachten.

Het versterkt de bloedsomloop. Gedroogde gemberthee heeft een goede werking bij maagklachten zoals misselijkheid en braken. Maar ook bij darmklachten en een  opgeblazen gevoel. Daarom is gemberthee een goede hulp bij wagenziekte en zwangerschaps misselijkheid.

Gedroogde gember is een natuurlijk antibioticum en werkt goed bij ontstekingen en pijnklachten zoals hoofdpijn. Gember thee heeft de werking om weerstand verhogend te zijn en is een goede ondersteuning  bij virusinfecties, verkoudheid en griep.

Gemberthee is de wortel van de gemberplant. Ook bevat gember vele oxidante maar ook vitamine B1 – B2 – B6 en C. Maar ook koper – magnesium zink – calcium & ijzer.

Gember heeft niet alleen vele voordelen bij de werking van het lichaam maar wakkert ook het ” innerlijk vuur ” aan. Daarbij helpt ze ook bij het vertrouwen voelen en geeft ontspanning.

 

De thee zakjes zijn. ca.40 gram.