Goudsbloem thee

5,95

Goudsbloem thee is een heerlijk smakende thee & versterkende eigenschappen.

Uitverkocht

Beschrijving

Goudsbloem thee van viyana is een heerlijke ruikende en smakende kruidenthee gemaakt uit eigen biodynamische tuin .

Goudsbloem heeft een imuum vesterkende werking door de hoge vitamine D en mineralen, en dus een booster voor jou lichaam. Een fijne thee voor de heeft / winter of bij ziekte, maar ook gewoon als je er behoefte aan hebt.

De kruidenthee heeft een heerlijke zoetige smaak en er is geen toevoeging nodig van zoetstof.

Goudsbloem thee heeft ook een bloedzuiverende werking en ondersteund de spijsvertering, de kruidenthee heeft ook een spijsverterende werking. Bij een ontsteking aan de tandvlees of aften werkt goudsbloem thee ontstekingsremmend. Bij verkoudheidsklachten en keelpijn werkt goudsbloem ook heel fijn. Goudsbloem heeft ook de kwaliteit om je huid en haar te verbeteren, huidklachten zoals eczeem kunnen daardoor verdwijnen.

Goudsbloem heeft de kracht om de 2e chakra te versterken en daarmee heelt onzekerheid en angst, het versterkt ook de basischakra waardoor de basis veilig voelt.

Goudsbloem werkt ook verwarmend en daardoor een fijne thee voor de herft en winter.

Fysiek :

Bloedzuiverend – Ondersteunend bij de spijsvertering  – Voedt en beschermt de huid – Heeft een maagversterkende invloed – Goed voor de lever & darmen. Helpt bij tandvlees ontsteking – aften – keelpijn – keelontstekingen – eczeem en droge huisklachten.

De Goudsbloem is een prachtige bloem met een hoge dosering vitamine d en mineralen waardoor je imuumsysteem versterkt wordt.

 

 

Vraag gerust om vrijblijvend invoelend advies van een paar minuten welke thee bij jou past op dit moment en welke jou kan ondersteunen bij het proces of jou zielenweg waar je je in bevindt.

 

Bel: 06-81465629 of edelsteentherapie@live.nl