Griekse berg thee

4,95

Ook wel herdersthee en ijzerkruid genoemd naar de berg van de Griekse goden. De thee zit vol natuurlijke antioxidanten en heeft een antibacteriële (reinigende) werking. Bovendien is het lekker, rustgevend.

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Griekse bergthee is een heerlijk smaakvolle thee en die ook wel herders thee en ijzerkruid genoemd wordt. De thee heeft een fijne aardse smaak. Houdt je van een een zoetere smaak dan is de thee samen met een klein beetje honing een heerlijk verkwikkend moment van de dag. Met een kopje griekse bergthee lijkt de tijd even stil te staan. Bij ieder slokje heb je het gevoel weer even terug bij jezelf komt en met beide benen de aarde weer voelt. Herdersthee zit vol natuurlijke antioxidanten en heeft een antibacteriële (reinigende) werking. Bovendien is het lekker en werkt rustgevend.

Het bijzondere van deze kruiden thee is dat hij zijn naam te danken heeft omdat hij bovenop de berg Olympus groeit waar de Griekse goden leefden. Dit prachtige plantje met bloemen wordt al zo eeuwen lang gebruikt vanwege zijn heilzame kwaliteiten.

De Griekse bergthee heeft niet alleen eigenschappen die waardevol zijn voor het thee moment maar zitten ook nog eens vol met anti oxidant, ijzer en ontstekingsremmende eigenschappen die je immuunsysteem versterkende kwaliteiten geven  zoals met een verkoudheid of andere gezondheidsproblemen kwesties. Griekse bergthee heeft vele voordelen die je lichaam “opschonen”. De thee zuivert en desinfecteert het lichaam maar ook wondjes.

Andere suggesties…