Kamille thee

4,95

Kamille thee heeft de  werking rustgevend & kalmerend. Ook fijn bij zwangerschap & baby’s. Bijzondere werking bij ontstekingen – depressie – slapen.

Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Kamille thee is een kruidenthee gemaakt van de kamille plant Matricaria recutita. Voor de thee word een combinatie van stelen en bloemetjes gebruikt. De bloemen van een kamille plant lijken op een madeliefje. Kamille thee is vaak heel licht van kleur met een bloemige, zoete geur. De smaak en geur van kamille is licht zoet, iets kruidig en is zeer delicaat.

Ze heeft niet alleen een kalmerende en werking maar ook de werking die fijn is ter ondersteuning bij stress. Heb je last van vermoeidheidsklachten of  slapeloosheid? Dan is het ook fijn om dagelijks een kopje kamille thee te drinken. Bij  hoofdpijn en angsten werkt kamille ook rustgevend en kalmerend. Bij spijsverteringsklachten is de werking van kamille pijnstillend en kalmerend, kamille is een ware wonder bloem die ook zeer goed werkt bij ontstekingen. Bij zwangerschap is kamille ook een fijne thee ter ondersteuning.

Kamille is gezond en heeft niet alleen een fysieke werking maar is ook fijn ondersteuning bij onzekerheid & verdriet. Kamille zorgt ervoor dat je gedachten tot rust komen en helder inzicht weer mogelijk is. Door de zachtheid van de kamille bloemen zal de aanraking van je binnenwereld weer gaan sprankelen en de verbinding met het innerlijk kind openen.