Gouden thee mix

6,95

Gouden thee is een infusie van Gember, kurkuma & kaneel.

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Gouden thee mix is een ayuverdische thee, een mix van kurkuma – gember en kaneel, de perfecte thee om de dag mee te beginnen of en om s’avonds af te sluiten. De ideale thee om je lichaam een opkikker te geven en tegelijk een verwarmd gevoel. De thee is heerlijk met een beetje honing maar zonder kan ook. Kurkumma, kaneel & gember worden al duizenden jaren gebruikt in de ayuverdische levens stijl.

Gember

Gember helpt voor de spijsvertering en werkt ook tegen pijn. Het helpt ook bij chronische ontstekingen in darmen of elders in het lichaam. Gember is een goede insuline regelaar omdat het bloeddruk verlagend werkt waardoor de kans op hart en vaat ziekte verlaagd. Bij migraine helpt gember thee bijzonder prettig. Bij kou en vermoeidheid helpt gember verkwikkend en verwarmend.

Kurkumma

Kurkumma is een ayuverdische kruid die zorgt voor warmte en energie.Volgens ayurveda is de plant heilzaam voor lever, hart, huid en ogen en een natuurlijke vanger van radicalen.Curcumine, de werkzame stof uit kurkuma, zou in staat zijn om kankercellen op te ruimen. Kurkuma werkt antibacterieel en ontstekingsremmend en kan zelfs helpen bij klachten van psoriasis en andere huidaandoeningen. Ook bij keelpijn en verkoudheid kan kurkuma verzachtend helpen.  Volgens de ayuverdische levens wijze maakt kurkuma dopamine en serotonine aan.

Kurkuma staat in verbinding met de zonnekracht en een sterke verbinding met de aarde. Golden tea van Viyana zuivert de aura en het fysieke lichaam. Door de goud gele kleur heeft de kurkuma veel levensenergie net als de zon.

Kaneel

Kaneel heeft een verwarmde eigenschap en heeft ook een sterke ontsteking remmende en antibacteriële werking en kan zelfs schimmels opruimen.Ze bevat een aantal belangrijke mineralen zoals magnesium, ijzer, calcium, kalium, zink en mangaan. Maar ook de vitamines A, B1, B2 en C en kinine. Kaneel versterkt de bloedsomloop en schijnt te helpen bij verjonging van de huid.

Kaneel heeft niet alleen een geneeskrachtige werking maar helpt ook om liefde en passie te voelen. Ze zorgt ervoor dat je weer in je kracht komen en de verbinding met je spiritualiteit makkelijk maakt. Het beschermt je geestelijke kant, vroeger werd kaneel in de amulet voor bescherming gebruikt

 

Wanneer werkt Gouden thee van viyana optimaal voor het lichaam?

De gouden thee van viyana helpt om je lichaam een boost te geven voor, tijdens en na ziekte maar ook bij vermoeidheid of na een lange dag. Je kan de thee drinken op ieder gewenst moment van de dag.

 

Andere suggesties…