Viyana thee mix

5,95

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Bij viyana hebben wij een thee mix die voor iedere persoon een unieke smaak, geur en werking zal hebben. Wij geloven bij viyana in de kracht en geneeskracht van de natuur, dat er daardoor meer balans zal zijn. Daarom hebben wij een thee mix die voor ieder persoon uniek is en zo voor een speciaal thee momentje kunnen creëren.

Het is nog eens extra leuk omdat het een verassing zal zijn welke bloemen en kruiden jou op dat moment kunnen helpen bij bepaalde processen. Het is bekend dat er vele kruiden en planten zijn die een bijzondere smaak kunnen toevoegen en ook nog eens heilzaam zijn voor onze gezondheid.

De thee mix is erg leuk om kado te doen voor jouzelf of voor een ander doordat er voor ieder een andere thee mix kan ontstaan. Daarbij heeft iedere bloem een andere betekenis en andere werkzame vitamines en mineralen.

Doordat de magische thee mix persoonlijk wordt afgestemd, werkt de thee mix krachtig en ondersteunend op alle lagen zowel fysiek als spiritueel.

Ook geschikt voor kinderen en dieren en leuk om kado te geven! Graag  bij opmerkingen bij de bestelling even vermelden om wie het gaat zodat er ingevoeld kan worden.

Andere suggesties…