Munt thee

4,95

Muntthee heeft vele voordelen voor maag & darm en werkt krampstillend. Ook fijn bij hoofdpijn en eczeem. Helpt denken om te zetten in daadkracht.

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Munt thee is een heerlijke smakende thee om te drinken vanwege zijn frisse smaak en geur. Pepermuntthee bevat ook nog eens vele rijke voedingsstoffen en Anti-oxidanten. Het pepermunt plantje zorgt niet alleen voor een heerlijke kruidenthee om te drinken maar ook voor een betere opname van ijzer en werkt ook bij maag en darmproblemen omdat hij een verbeterde spijsvertering zorgt en een kopje (peper) muntthee werkt ook krampstillend. Daarbij zorgt vers gedroogde muntthee ook voor minder winderigheid maar ook helpt voor een betere adem. Een fijn werkende thee met vele gezondheid voordelen.

Peper muntthee helpt niet alleen als goede ondersteuning voor de gezondheid van het lichaam maar maakt ook helder in het hoofd en helpt daardoor om de chaos in jezelf weer rustig te krijgen. Daarbij helpt (peper) munt om niet alleen in het denken te blijven maar maar ook om in daadkrachtig en doelgericht te handelen.