Paardenbloemwortel thee

4,95

Paardenbloem wortel zit vol met geneeskrachtige voedingsstoffen.

Beschrijving

Paardenbloemwortel is niet zichtbaar maar wel vol met geneeskrachtige voedingsstoffen. Bij viyana hebben wij gedroogde paardenbloemwortel voor een heerlijk kopje thee. De thee kan gedronken worden op ieder gewenst moment en het zal een verwenmoment zijn van de dag. De thee is niet alleen een rustgevend moment maar  is ook geschikt om te drinken voor mensen met klachten die van reuma komen.

Ook met stofwisseling problemen, nierstenen en galstenen maar ook vetophoping is paardebloem wortel thee een goede toevoeging om het lichaam te helpen met de klachten.

Iedereen die het lichaam wil zuiveren van gifstoffen in het lichaam kunnen goed gebruik maken van paardenbloem thee. Denk aan het hebben van een griep, of andere ziekte en reumatische aandoeningen.  Het is mogelijk om een paardenbloemwortel kuur te doen in de lente en herfst voor ongeveer vier tot zes weken. Daarna is het lichaam compleet gereinigd van gifstoffen en voelt men zich weer op zijn best.

Paardebloemwortel bevat daarbij ook veel vezels vitamine K A & C en naast de vele vitamines en mineralen heeft paardebloem ook een anti bacteriële werking.

 

 

Andere suggesties…