Salie thee

4,95

Salie thee geeft een heerlijke geur. Bij stress – overgangsklachten – ontstekingen – hoofdpijn – verkoudheids klachten – luchtwegen – slaap problemen.

Beschrijving

Verse gedroogde salie thee is een heerlijk ruikende en smaakvolle thee. De Salie thee is niet alleen lekker van geur maar wordt ook gezien als een wonder thee voor een drukke ” geest” in stressvolle tijden. Salie plant heeft de werking om gedachten in het hoofd en het lichaam tot rust te laten komen.

Niet alleen na een drukke dag kan salie thee ontspanning geven maar ook bij last hebben van teveel opgenomen energie van andere uit de omgeving werkt salie thee heel erg fijn. Doordat Salie negatieve energie verdrijft zal merkbaar zijn dat na het drinken van kopje thee de “zwaarte” verdwijnt.

De Salie plant is rijk aan anti-oxidanten waardoor het als een boost werkt voor de lever reiniging en het lymfesysteem. De plant heeft vele voordelen zoals bij ontstekingen en wordt ook veel gedronken als een natuurlijk antibioticum. Salie thee wordt niet alleen gebruikt bij ontstekingen maar ook bij hoest en verkoudheidsklachten ( verstopte neus door verkoudheid – droge hoest – kriebel hoest ) maakt salie de luchtwegen weer vrij om te kunnen ademen en werkt ook verzachtend bij keelpijn. Salie thee werkt fijn ondersteunend  en behulpzaam bij overgangsklachten bij bijvoorbeeld opvliegers.

De thee wordt niet alleen gebruikt bij gezondheidsklachten en immuunsysteem maar ook bij slaapproblemen kan salie werkt goed.  Om fijn te slapen kan de salie thee met melk aangemaakt worden in plaats van heet water. Drink de medicinale thee maximaal 1 tot 2 kopjes per dag ( niet langer dan 3 weken achter elkaar ) en het doet wonderen voor de gezondheid. Salie thee wordt vaak gebruikt als kuur van max. ongeveer 3 weken. Let wel op met het gebruik van salie thee kan niet met bepaalde medicijnen en met epilepsie.

Wil je meer weten of invoelen advies betreft de kruidenthee? Dan zijn wij te bereiken op 06-81465629 of edelsteentherapie@livev.nl

 

Andere suggesties…