Goudsbloem zalf

12,95

Goudsbloem – calendula zalf is werkzaam voor vele klachten zoals eczeem en een schrale huid. De zalf voelt verzachtend.

Beschrijving

Goudsbloem zalf van viyana is een fijne zalf die je voor veel klachten kan toepassen. De zalf voelt fijn en zacht aan en geeft een verzachten gevoel op je huid. Bij klachten zoals acne en eczeem of wondjes kan je de zalf direct op de huid aanbrengen waardoor het jeuk stillend en verzachtend werkt.

Goudsbloemzalf calendula helpt wondjes en schaafwonden sneller te genezen, zodra het in contact met de wond / huid komt voel je de verzachtende werking. Door de eigen verbouwde ingrediënten zoals goudsbloem zitten er geen onnatuurlijke producten in verwerkt. Daardoor is de zalf geschikt voor mens en dier en werkt de goudsbloem calendula zalf als een natuurlijk antibioticum.

De zalf is niet alleen werkzaam voor de huid maar ook versterkt goudsbloem je 2e chakra en  geeft jou een veilig gevoel en zekerheid ipv onzekerheid, ze geeft je het gevoel dat je er mag zijn in jou volledige basis, en daardoor helend werkt.


werking fysiek
:

  •  snijwonden, slecht genezende wondjes, lichte zonnebrandwonden, (tepel)kloven, ruwe schrale huid gesprongen huid en lippen,  acne, eczeem en jeuk, littekens.
  • Schimmels en gisten zoals koortslip, gordelroos, voetschimmel, zwemmerseczeem
  • Wratten, likdoorns, eelt
  • schaafwonden, blauwe plekken en wondjes kunnen ook behandelt worden met goudsbloem zalf

 

 

 

Andere suggesties…